دانشکده پرستاری حضرت زهرا(س) آباده
از خود، خانواده و جامعه خود در برابر آنفلوآنزای فصلی محافظت کنیم
چه کنیم تا خطر ابتلا به آنفلوانزا را کم کنیم؟
- دست های خود را به طور مرتب و مکرر با آب و صابون بشوییم.
- از افرادی که احتمالا به این بیماری مبتلا هستند دوری کنیم.
- دست خود را به چشم، بینی و دهان خود نزنیم.
- اگر آب و صابون برای شستشوی دست نداریم، دست های خود را با ژل های ضد عفونی آغشته کنیم.
- سطوح آلوده را مرتب ضد عفونی کنیم.
- از وسائل شخصی افراد مبتلا مانند: بشقاب، قاشق، لیوان و .... استفاده نکنیم.
- فاصله با افراد مشکوک به آنفلوآنزا حداقل یک متر باشد.
اگر به آنفلوآنزای فصلی مبتلا شدیم چه کنیم:
استراحت کافی در منزل و نوشیدن هر چه بیشتر مایعات گرم مثل، سوپ و آش و همچنین بهره گیری از بخور آب داغ برای رفع برخی علائم بیماری بسیار کمک می کند.
باید ها و نباید های خوراکی در هنگام ابتلا به آنفلوآنزا
تب، عرق کردن و کاهش اشتها از علائم شایع آنفلوآنزا است که در نتیجه بدن دچار کم آبی می شود و مهمترین نوشیدنی برای جبران آب بدن، همان آب است.
نوشیدنی های طعم دار مثل: چای زنجبیل، دمنوش گیاهی با عسل، چای و عسل و لیمو و همچنین آبمیوه های طبیعی بدون شکر
بهترین خوراکی ها هنگام آنفلوآنزا غذا های سبک، مغزی و تقویت کننده سیستم ایمنی مانند: آبگوشت، سوپ مرغ، سبزیجات، منابع ویتامین C مثل فلفل دلمه ای، پرتقال، لیمو و کیوی و همچنین سوپ مرغ و ماست پروبیوتیک که کمک به سلامت روده و ایمنی دارد.
اگر به آنفلوآنزا مبتلا شدید، در خانه بمانید و استراحت کنید تا هم زودتر بهبود یابید و هم خطر انتشار بیماری کاهش یابد.

تدوین: روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زهرا (س) آباده
نظر دهید